trainers

Nadia
Nadia
Jivan
Jivan
Lars
Lars
Noah
Noah
Sijmen

Meet our trainers

Potret foto nadia voor een muur

Nadia Akihary - van der Wel

Kickboks/MMA Coach (Jeugd + Volwassenen)
personal trainer

About

 
 
 

Nadia Akihary – van der Wel, is sinds januari 2017 eigenaar van Training Factory Culemborg.

Op haar 10de begon Nadia met taekwondo en karate met veel succes. Nadia behaalde een zwarte band taekwondo en een bruine band van karate. Na diverse titels in deze sporten kwam Nadia in aanraking met MMA (Mixed Martial Arts). Eén van de hardste en meest ingewikkelde vormen van vechten.

Nadia combineerde dit met een studie aan het CIOS Arnhem gevolgd door een dienstverband van 12 jaar bij Gunther’s Family Fit. 

Sinds 2017 is Nadia naast haar vaste baan gestart met haar droom, om een eigen (vecht)sportschool op te richten, met een kracht- en cardioruimte als aanvulling.

Zij hoopt een  breed publiek aan te trekken en de lessen zo in te richten dat deze voor beginners als gevorderden toegankelijk is. Dit concept blijkt een groot succes te zijn, waardoor Nadia zich nu volledig kan richten op Training Factory Culemborg.

foto jivan voor muur

Jivan Akihary

Kickboks Coach (jeugd + volwassenen)
Personal trainer

About

 

Jivan is 18 jaar geleden in aanraking gekomen met het kickboksen door zijn neef. Jivan liep vroeger veel rond met opgekropte emoties en zijn neef adviseerde hem om een keer mee te gaan kickboksen. Nadat Jivan begonnen was met kickboksen merkte hij dat het kickboksen als een soort van therapie voor hem wekte.  Na enige tijd te hebben getraind heb Jivan ook deelgenomen aan wedstrijden (Kickboksen en MMA).

Bij zijn voormalige baan bij Justitie heeft Jivan met regelmaat op de mat gestaan voor zelfverdedigingslessen. 

Jivan vindt het super om zijn kennis en ervaringen te delen en over te dragen.  Hij vindt het mooi om te zien hoe iemand zich ontwikkeld in de sport, lichamelijk en/of als persoon.

Potret Lars

Lars de Bree

Brazilian jiu jitsu Coach

About

 
 

Bij TFC wordt Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) getraind onder leiding van Lars de Bree. Voordat Lars in aanraking kwam met BJJ had hij ruime ervaring met het ‘staande gevecht’. Echter, tijdens een seminar BJJ in 2006 ging er een wereld voor hem open. Hij zocht gelijk contact met de eerste Black Belt van Nederland. Daar heeft hij zijn blauwe en paarse band ontvangen. Wekelijk, soms dagelijks, heeft hij vele uren gemaakt in Oss, Arnhem en Utrecht. Ook heeft BJJ hem regelmatig in het buitenland gebracht zoals Amerika en Spanje.

In 2011 kwam hij professor Ferreira tegen die hem leerde om technieken aan elkaar ’te verbinden’. In 2014 werd hem een bruine band uitgereikt. Lars traint nog steeds actief onder professor Ferreira (headinstructor Gracie Barra Utrecht) en is inmiddels ook Black Belt.

BJJ staat open voor iedereen!! Omdat er niet getrapt en gestoten wordt, is het mogelijk om ‘volle bak gas te geven’ zonder steeds blessures op te lopen.

DSC_0642-min

Noah de Bree

Jeugd Coach

about

 
 

Van jongs af aan sport Noah al met veel plezier, zwemlessen niet meegerekend. Dit begon al vroeg op de judomat, dit kreeg een vervolg op het voetbalveld tot aan zijn passie van nu het kickboksen. Daarnaast draaide Noah regelmatig mee met de grapplinglessen van zijn vader. Daarnaast is Noah regelmatig te vinden in de gym waar hij graag werkt aan kracht en conditie.

Noah heeft zelf altijd veel gehad aan grote sporters als voorbeeld en hij vindt het leuk om te zien wat je kunt bereiken en om gestimuleerd te worden om verder te komen.

Bij TFC gaat Noah met de allerkleinste en de  jeugd aan de slag. Noah kijkt ernaar uit om al het talent en enthousiasme een stap verder te brengen.

Nadia en Jivan zijn voor hem een inspiratiebron. Zij volgen ook hun passie en maken hun dromen waar. Daar draagt Noah graag een steentje aan bij.

DSC_0641-min

Sijmen van Iperen

Kickkboks Coach (volwassenen)

About

 
 

Sijmen begon in 2006 met boksen, na 6 maanden gebokst te hebben stapte hij over naar het kickboksen. Sijmen kwam erachter dat het kickboksen beter bij hem paste omdat hij hierbij ook zijn benen kon gebruiken , waar zijn kracht dan ook ligt. Na enige tijd getraind te hebben besloot Sijmen dat het tijd was om ook wedstrijden te vechten. Sijmen schopte het tot de B klasse en heeft in totaal 15 wedstrijden gevochten waarvan hij er 14 gewonnen heeft en 1 gelijk. Hierbij werd hij in 2010 BeNeLux kampioen bij de zwaargewichten. 

Daarna heeft Sijmen een stapje terug gedaan in de sport en een maatschappelijke carrière opgebouwd bij het Ministerie van Justitie. Tussendoor heeft Sijmen zijn Fitvak A diploma behaald. 

Sijmen ondersteunt het TFC team tijdens de kickbokslessen en de individuele trainingen. Hierbij hoopt hij de ervaring die hij  heeft opgedaan over te brengen op andere en de leden te coachen en adviseren waar hij kan.

Kom langs en ervaar zelf een van onze lessen!

Openingstijden

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maandag – Vrijdag:
08:45 – 22.00
Zaterdag:                 
08:30 – 14:00
Zondag:                   
09:30 – 14:00

Contact